Om Enex

Enex er et uavhengig rådgivningsselskap som ble etablert i 2014. Selskapet tilbyr finansielle tjenester. Ansatte i Enex har mer enn 10 års erfaring med transaksjonsrådgivning.

Et utvalg av tjenester er rådgivning i forbindelse med kjøp og salg av selskaper, verdivurderinger, likviditetsanalyser, lånesøknader og finansiell due diligence.

100%

Kvalitet

100%

Fornøyde kunder

100%

Kundeopplevelse

Tilbyr tjenester med høy kompetanse, rask leveringstid og fornuftig pris. Hovedmålsetningen til Enex er at kunden skal sitte igjen med en svært god opplevelse.

Våre tjenester

Kan i tillegg tilby juridiske og andre tjenester gjennom ulike samarbeidspartnere

M&A

Rådgivning i forbindelse med kjøp og salg av selskaper. Prosjektleder fra start til slutt. Tjenesten tilbys på tvers av ulike bransjer.

Verdsettelser

Tilbyr verdsettelser for selskaper innenfor alle bransjer. Typiske formål for verdsettelsen; fusjon, fisjon, kjøp eller salg, emisjoner, generasjonsskifte, impairment, lånesøknader eller generell taksering.

Due diligence

Finansiell gjennomgang av selskap i forbindelse med kjøp eller salg. En due diligence gir kjøper en større trygghet i forbindelse med en transaksjon

Samarbeidspartnere

Juridisk

Partner

Thomas Norheim

Samarbeidspartnere

Ulike bransjeeksperter


Referanser

Referansene listet under er både prosjekter som er utført av Enex og ansatte i Enex.

M&A – prosjektleder for transaksjoner til en samlet verdi av cirka kr 3 500 millioner
Verdsettelser – prosjektleder for verdsettelser til en samlet verdi av cirka kr 1 200 millioner
Analysearbeid inkluderer due diligence, likviditetsanalyser, arbeidskapitalforbedringer, investeringsanalyser, fairness opinions og lånesøknader
Ansatte i Enex har i tillegg avholdt følgende kurs: sluttforhandlinger M&A og due diligence, verdivurdering for Skatt Vest og et utvalg av mindre kurs.
45%
M&A
30%
Verdsettelser
25%
Analysearbeid inkl. due diligence